• Utama

Aktiviti

YBrs. Prof. Madya Dr. Mohd Afandi bin Salleh menjalankan fungsi sebagai Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UniSZA

Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Pendidikan Malaysia telah bersetuju melantik YBrs. Prof. Madya Dr. Mohd Afandi bin Salleh menjalankan fungsi sebagai Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UniSZA di samping menjalankan tugas-tugas hakiki beliau berkuat kuasa mulai 15 Ogos 2018 sehingga pelantikan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) yang baharu dibuat.

2.        Sehubungan itu, segala urusan pentadbiran yang melibatkan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) boleh dibuat seperti biasa. Sokongan dan kerjasama YBhg. Dato'/Prof./Dr./tuan/puan terhadap kepimpinan YBrs. Prof. Madya Dr. Mohd Afandi bin Salleh amat dihargai.

Sekian, terima kasih.

Cetak E-mel

Kursus Train The Trainer (PSMB Certified Trainer)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Pendidikan Berterusan (CCE), akan mengadakan Kursus Train The Trainer (PSMB Certified Trainer) sepertimana ketetapan berikut:


    Tarikh      : 25 - 29 Jun 2018 (5 hari)

    Masa        : 9.00 pagi - 5.00 petang

    Tempat      : UniSZA Kampus Gong Badak


2.  Program ini direka untuk pengurus, eksekutif, pemimpin pasukan atau individu dalam organisasi yang ingin menyediakan latihan berstruktur dan menjalankan penilaian yang relevan dan saksama organisasi untuk mencapai prestasi.

3.  Sehubungan dengan itu, warga UniSZA yang berminat dijemput untuk menyertai kursus ini.  Untuk makluman, tempat adalah terhad kepada 20 orang peserta sahaja.

Sebarang pertanyaan lanjut boleh menghubungi :


   1. Puan Bella                 -  09-6688659 atau
   2. Puan Nani                  -  09-6688658

TOT

Cetak E-mel

HEBAHAN PENGGUNAAN SISTEM e-ADUAN INTEGRITI

Assalamualaikum w.m dan salam sejahtera.

HEBAHAN PENGGUNAAN SISTEM E-ADUAN INTEGRITI

Dimaklumkan bahawa pihak Pejabat Pendaftar Universiti Sultan Zainal Abidin telah membangunkan satu sistem pengurusan aduan integriti secara online.

Sehubungan dengan itu, sekiranya pihak tuan/puan mempunyai sebarang aduan berkaitan integriti, tuan/puan bolehlah membuat aduan tersebut di modul berikut;

www.unisza.edu.my > PAUTAN PANTAS > e-ADUAN > e-Aduan Integriti

qr code

Bersama-sama kita berusaha menyemai dan meningkatkan nilai integriti dalam diri kita

Semoga dalam penerimaan pihak tuan/puan. 

Sekian, terima kasih.

Cetak E-mel