Pengurusan Perpustakaan

KETUA BAHAGIAN

ROSNORZAINI BINTI RUSLI
Penolong Ketua Pustakawan
Bahagian Pengurusan Perkhidmatan (BPP) | Bahagian Sokongan Penyelidikan (BSP)
Tel: 6096688684

MOHD SABRI BIN MUDA
Penolong Ketua Pustakawan
Bahagian Pengurusan Teknikal (BPT) | Ketua Perpustakaan Kampus Perubatan | Perpustakaan HPUniSZA
Tel: 6096275521

IDRIS BIN JAMALUDDIN
Penolong Ketua Pustakawan
Bahagian Perancangan Pembangunan Perpustakaan (BPPP) | Bahagian Pengurusan Koleksi (BPK) | Ketua Perpustakaan Kampus Besut
Tel: 6096688679

PUSTAKAWAN KANAN

SOFIAH BINTI KHALID
Unit Repositori Institusi
Tel: 6096688685

MARLINA BINTI JAAFAR
Unit Pembangunan Koleksi (Terbitan Bersiri & Sumber Elektronik
Tel: 6096688680

NURUL HUDA BINTI ZULKIFLI
Unit Pembangunan Koleksi (Perolehan Monograf | Bahan Media)
Tel: 6096688683

NOORFADZILAH BINTI MOKHTAR @ MAKHTAR
Unit Perkhidmatan Pelanggan
Tel: 6096275521

NORHAZURA BINTI YUNUS
Perpustakaan Kampus Besut
Tel: 6096993146

PUSTAKAWAN

TENGKU NUR AZILA BINTI TENGKU AZIZ
Unit Pengindeksan & Bibliografi,

Tel: 6096688676

NUR ASYIKIN BINTI LUT AHMAD

Unit Pengurusan Data Penerbitan, Bahagian Perancangan Pembangunan Perpustakaan (BPPP) | Bahagian Pengurusan Koleksi (BPK)

Tel: 6096688672

NUR SOLEHAH BINTI IZZAT ULLAH SHEIKH
Perpustakaan Kampus Besut
Tel: 6096688674

AINA KARTINI BINTI MOHAMAD SALEH
Unit Perkhidmatan Maklumat & Unit Sokongan Penyelidikan, Bahagian Sokongan Penyelidikan (BSP)

Tel: 6096688678

Perpustakaan Kampus Perubatan | Perpustakaan HPUniSZA

Tel: 6096687817
E-mel: @unisza.edu.my

PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT

MOHD KHAIRUDIN BIN MOHD YASIN
Unit Teknologi Perpustakaan

Tel: 6096688681

PENOLONG PENDAFTAR

MUHAMMAD KHAIRI BIN CHE ZAHARI
Pentadbiran, Latihan & Kewangan | Unit Kualiti & Audit,
Bahagian Perancangan Pembangunan Perpustakaan  (BPPP)

Tel: 6096688688

Open source productions