Hubungi Kami

UniSZA
Islamic Content & Resources 

Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Gong Badak
21300 Kuala Nerus
Terengganu Darul Iman

  09-668 8888
  09-666 2566
  https://www.unisza.edu.my/islamic

Waktu Solat

Terdapat ralat sambungan dengan API eSolat. Sila cuba sebentar lagi.

Pengunjung

044663

Mengenai UIC

Laman Sumber dan Kandungan Islamik UniSZA atau UIC (UniSZA Islamic Content and Resources) ini adalah sebuah laman web untuk berkongsi maklumat-maklumat Islamik yang didapati dari UniSZA dengan para pengunjung. Kandungannya terdiri samada video khutbah, forum perdana, ceramah, fail audiio, bacaan, artikel serta dokumen-dokumen Islamik yang sesuai.

Semua bahan-bahan dan kandungan adalah hak cipta Universiti Sultan Zainal Abidin kecuali dinyatakan sebaliknya. Tiada mana-mana bahan tersebut boleh diubah, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis terlebih dahulu daripada Universiti Sultan Zainal Abidin.

Di harap dengan adanya laman web ini, para pengunjung boleh mendapatkan maklumat dengan mudah dan percuma serta lain-lain untuk manfaat bersama.

Nota : Laman ini masih dalam proses pengemaskinian serta pengumpulan bahan-bahan dan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa.

Borang Sahabat Masjid UniSZA

Assalamualaikum W.B.T,
Kepada kariah masjid UniSZA dan juga warga UniSZA yang ingin mendaftarkan diri sebagai "Sahabat Masjid UniSZA", boleh memuat-turun borang berikut dan dihantarkan ke Pusat Islam / Masjid UniSZA.
 
 
Sahabat Masjid UniSZA adalah program di mana para ahli menerima SMS terus ke telefon bimbit masing-masing berkenaan hebahan dari Pusat Pentadbiran Pusat Islam / Masjid UniSZA selain bertujuan mendekatkan hubungan dengan Masjid UniSZA dan sesama kariah. Pendaftaran adalah PERCUMA dan tiada bayaran dikenakan untuk SMS yang diterima.