• Aktiviti

Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Pendidikan Malaysia telah bersetuju melantik YBrs. Prof. Madya Dr. Mohd Afandi bin Salleh menjalankan fungsi sebagai Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UniSZA di samping menjalankan tugas-tugas hakiki beliau berkuat kuasa mulai 15 Ogos 2018 sehingga pelantikan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) yang baharu dibuat.

2.        Sehubungan itu, segala urusan pentadbiran yang melibatkan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) boleh dibuat seperti biasa. Sokongan dan kerjasama YBhg. Dato'/Prof./Dr./tuan/puan terhadap kepimpinan YBrs. Prof. Madya Dr. Mohd Afandi bin Salleh amat dihargai.

Sekian, terima kasih.